Lautrecestmoi-expo.be

De leukste budget proof

dingen om te

doen met je date

Een date is altijd leuk, of je nu met je partner of met een nieuwe vlam op date gaat. Waarom zou je dan niet minimaal elke week op date gaan? Nou, het kan namelijk nogal wat kosten!

Ook een simpele date loopt al snel in de kosten. Hier een drankje, daar een hapje en ga zo maar door.

Het is net zo leuk om samen iets te ondernemen wat weinig, of geen geld kost. Heb je zelf geen inspiratie om een leuke, budget proof date te plannen? Geen zorgen, wij helpen je!

Tips voor een

budgetproof date

Een leuke date hoeft helemaal niet duur te zijn, sterker nog, er zijn ook hele leuke, originele dingen die je samen kunt ondernemen, waarbij je je geld thuis kunt laten.

Een goed voorbeeld van een budgetproof date is een leuke wandeling in het park. Neem allebei iets lekkers mee uit de (koel)kast en maak er een picknick van!

Een filmavond met popcorn, nacho’s en Netflix, of zelfs een goede film op tv kan net zo leuk, zo niet leuker zijn als een bioscoop date. Je hebt alle privacy en je kan naar de wc wanneer je wil!

Houden jullie van kunst? Bezoek dan een museum samen. Vaak kosten musea geen geld en laat Nederland nou genoeg musea hebben om je heel wat Zaterdagen bezig te houden!

Uit eten kan best prijzig worden. Niet alleen het eten, maar ook de drankjes kunnen behoorlijk aantikken. Een heel leuk alternatief is om samen gezellig te koken en een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Kook iets wat jullie allebei nog niet eerder hebben gemaakt om het extra leuk te maken!

Voor de sportieve mensen onder ons zijn er ontelbare budget proof dates te verzinnen. Google eens naar leuke buitenactiviteiten in de buurt en je zult verstelt staan van het aanbod!

Budget proof

romantiek

Wil je graag iets romantisch ondernemen met je date, maar heb je niet zoveel te besteden? Geen probleem!

Spreek bijvoorbeeld ‘s avonds laat af op een mooie, heldere avond en ga samen op een kleedje liggen om naar de sterren te kijken. Kunnen jullie de sterrenbeelden herkennen?

Een ander budget proof idee voor romantiek is een nachtje kamperen. Zelfs in je eigen tuin is een nachtje kamperen ontzettend leuk en gegarandeerd romantisch!

Te combineren met beide bovenstaande budget proof dates; samen fotograferen. Geen ervaring? Geen probleem!